HU EN

Fizetés, számlázás

A résztvevő a részvételi díjat a Pro Psychologia Alapítvány bankszámlájára utalja. Kérjük, minden számlázással kapcsolatos kérdést a következő emailcímre küldjön: propszichologia@ppk.elte.hu.

A regisztrációra 2023. április 6-a és október 1-e között van lehetőség, az ezután érkezett regisztrációk befogadása nem lehetséges.

A részvevőtől a számlaigényléskor az alábbi adatokat kérjük megadni:

  • résztvevő neve
  • költségviselő (számlafizető) megnevezése
  • költségviselő (számlafizető) pontos címe
  • költségviselő (számlafizető) adószáma, közösségi adószáma (amennyiben rendelkezik ilyennel)
  • e-mail cím

Számlát minden résztvevő számára kötelesek vagyunk kiállítani, ezért kérjük, mindenképpen töltse ki az erre vonatkozó kérdőívet!


Számlázás és fizetés

DÍJBEKÉRŐ

  1. A regisztráció során a résztvevő által megadott adatok alapján a részvételi díjról DÍJBEKÉRŐ (Proforma invoice) kerül kiállításra.
  2. A díjbekérő tartalmazza a fizetendő összeget, a fizetési határidőt, valamint a bankszámlaszámot.
  3. A díjbekérő a résztvevő által megjelölt email címre, az Alapítvány számlázó rendszeréből, pdf formátumban kerül kiküldésre.
  4. Részvételi díjat csak és kizárólag a díjbekérő kiküldése után lehet utalni. Utaláskor a közleménybe MINDEN esetben fel kell tüntetni a díjbekérő sorszámát, enélkül a beérkezett összeg beazonosítása nem biztosított.
  5. A díjbekérő kiküldése előtt beérkezett összegek nem minősülnek a részvételi díj megfizetésének és befizető azonosítása nélkül, technikai számlára kerülnek, ahonnan csak a befizető külön kérésére és költségére kerülnek visszautalásra.

SZÁMLÁZÁS

  1. A díjbekérő alapján beérkezett részvételi díjakról az Alapítvány számlát állít ki. A számla a számlázásra vonatkozó kérdőívben megadott email címre az Alapítvány számlázó rendszeréből, pdf formátumban kerül kiküldésre.
  2. A számla kiállítását követően a számlafizető módosítására nincs lehetőség.
  3. A regisztráció a regisztrációs díj beérkezését követően válik véglegessé.

A regisztrációval a résztvevő elfogadja a pénzügyi fizetési feltételeket.

Lemondást kizárólag írásban fogadunk el 2023. október 10-ig a következő emailcímen: propszichologia@ppk.elte.hu. Ezt követően a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni.

A regisztrációs díj ki nem egyenlítése nem minősül lemondásnak.